Цукрова кукурудза городня рідкість на ділянках, але хто хоч раз спробує справжню цукрову кукурудзу захоче мати її на своєму городі щороку.
Цукрова кукурудза має тонкий смак і специфічний запах. Її зерно містить 5-8% цукру 10-12% крохмалю, тому володіє хорошими смаковими…
Мокра бактеріальна гниль проявляється на коренеплодах як у польових умовах, так і в період зберігання. Бактерії є широко спеціалізованим і уражує велику кількість овочевих культур.
У період вегетації рослин на хвостовій частині коренеплоду з'являються водянисті плями, які, розростаючись, охоплюють значну його частину. Уражена тканина зморщується, рослини в'януть. Під час зберігання уражені коренеплоди загнивають, виділяючи неприємний запах.
Джерелом інфекції с уражені коренеплоди та рослинні рештки.