Цілий рік зелений лук користується попитом в українців, а в зимовий та весняний період торговцям овочів вдається швидко продати всю партію даної культури. У холодну пору року люди, вживаючи соковиті пір'я, заповнюють брак корисних речовин, попереджають часті простудні захворювання шляхом…
Культура |
Товарний урожай, ц/га |
Потреба в поживних речовинах, кг/ц товарного врожаю |
||||
середній |
розрахований |
N |
P2O5 |
K2O |
MgO |
|
Капуста кольорова |
350 |
200-400 |
0,75 |
0,30 |
1,00 |
0,10 |
Брокколі |
150 |
100-200 |
1,80 |
0,50 |
2,00 |
0,20 |
Квасоля кущова |
140 |
120-140 |
0,75 |
0,25 |
0,90 |
0,17 |
Цикорій |
150 |
100-300 |
0,70 |
0,35 |
1,20 |
0,12 |
Капуста пекінська |
400 |
300-500 |
0,50 |
0,25 |
0,70 |
0,10 |
Ендівій |
400 |
300-600 |
0,30 |
0,10 |
0,55 |
0,05 |
Горох |
100 |
100-140 |
1,20 |
0,50 |
1,20 |
0,20 |
Капуста листова (листя) |
140 |
100-160 |
1,50 |
0,40 |
1,80 |
0,12 |
Огірок |
300 |
200-500 |
0,30 |
0,20 |
0,45 |
0,10 |
Кольрабі |
400 |
200-600 |
0,40 |
0,15 |
0,60 |
0,05 |
Гарбуз |
800 |
600-1000 |
0,10 |
0,11 |
0,20 |
0,05 |
Хрін |
160 |
80-250 |
0,45 |
0,23 |
1,02 |
0,07 |
Морква для продажу |
350 |
200-800 |
0,25
|
0,10 |
0,60 |
0,05
|
Морква для переробки |
600 |
400-1000 |
||||
Петрушка коренева |
200 |
150-250 |
0,40 |
0,20 |
0,50 |
0,08 |
Петрушка листова |
400 |
300-500 |
0,25 |
0,10 |
0,30 |
0,05 |
Зелена цибуля |
350 |
200-600 |
0,33 |
0,18 |
0,55 |
0,08 |
Боби |
125 |
120-130 |
1,30 |
0,47 |
1,00 |
0,20 |
Редис |
150 |
100-300 |
0,50 |
0,25 |
0,50 |
0,15 |
Редька |
200 |
100-250 |
0,55 |
0,28 |
0,60 |
0,12 |
Ревінь |
700 |
300-800 |
0,30 |
0,20 |
0,62 |
0,10 |
Капуста брюссельська |
200 |
100-300 |
2,00 |
0,70 |
2,50 |
0,15 |
Буряк |
400 |
300-600 |
0,60 |
0,20 |
1,20 |
0,20 |
Капуста червонокачанна |
500 |
300-600 |
0,50 |
0,17 |
0,70 |
0,07 |
Салат качанний |
400 |
200-600 |
0,20 |
0,10 |
0,40 |
0,04 |
Шніт-цибуля |
500 |
300-700 |
0,50 |
0,15 |
0,50 |
0,05 |
Селера |
400 |
200-600 |
0,50 |
0,20 |
1,00 |
0,10 |
Шпинат |
200 |
100-300 |
0,40 |
0,15 |
0,60 |
0,10 |
Квасоля (на опорах) |
180 |
120-300 |
0,90 |
0,21 |
0,70 |
0,20 |
Томати |
400 |
300-800 |
0,28 |
0,08 |
0,40 |
0,05 |
Капуста білокачанна |
500 |
300-1000 |
0,35 |
0,15 |
0,50 |
0,07 |
Капуста савойська |
400 |
300-700 |
1,00 |
0,30 |
1,20 |
0,10 |
Цибуля ріпчаста |
300 |
250-500 |
0,28 |
0,15 |
0,40 |
0,08 |