У зв'язку з ситуацією, що склалася, ми не можемо працювати в повному обсязі. Наше насіння можна знайти в магазинах: Супермаркет насіння, Агролайф, Імперія Насіння.

Вирощування кабачків

Щоб отримати смачний і корисний овоч до свого столу, варто звернути увагу на вирощування кабачків. Зробити це просто, оскільки рослина непримхлива, не вимагає створення якихось особливих умов. Найчастіше насіння сіють прямо у відкритий ґрунт, обходячи використання теплиць чи парників.

Але все ж таки існують деякі правила догляду, яких слід дотримуватися. Слід знати, як бути в тій чи іншій ситуації і чого краще уникати. Насамперед варто поцікавитися, що виростало на грядках до цього. Агротехніка якісного вирощування будь-яких сортів кабачка має за мету виявити попередників, які зростали на грядці.

Як отримати гідний врожай?

Всі місця, де росли «побратими» кабачка, включаючи огірок, гарбуз та патисон, потрібно виключити зі списку. Адже всі вони користувалися тими ж корисними речовинами, що потрібні для нашого поживного овочу. І тому тепер ґрунт надто виснажений. Підготовка до посадки полегшується, якщо раніше на грядках росли бобові культури, капуста або цибуля. Тоді ґрунт все ще містить потрібні для кабачка мікроелементи.

Технології вирощування пропонують садити культуру двома способами – насінням і розсадою. В обох випадках проводяться попередні роботи. Важливо перед тим як сіяти, перевірити зерна на схожість. Їх загортають у вологу ганчірку. Якщо з'являться корінці, то вони підлягають пророщуванню.

Насіння обробляється розчином нітроамофоски, після чого промивається і складається в злегка намочену марлю, поки воно не прокинеться. Вирощування кабачків шляхом розсади передбачає їх попереднє розміщення в невеликих ємкостях.

Перш ніж переносити їх на відкритий ґрунт, ділянку слід добре підготувати. Її перекопують, позбавляються від сміття і вводять добрива. Поради досвідчених фермерів по вирощуванню різних сортів кабачків свідчать, що добриво вибирають виходячи з типу ґрунту. В якості підживи можуть використовуватись:

  • перегній для торф'янистої місцевості;
  • суміш тирси з сухим річковим піском;
  • суперфосфат підходить для будь-якого ґрунту.

Підбір сорту кабачка несе в собі певні труднощі, оскільки його вибирають, враховуючи кліматичні особливості певної зони. Різноманіття видів рослини, що відрізняються за формою плодів і періодом дозрівання, також заважає в одну мить придбати насіння. Коли бажають бачити кабачки на своєму столі, то приділяють увагу не тільки їх вирощуванню, але і догляду. Мається на увазі розпушування ґрунту, прополка і своєчасний збір врожаю.

Якість з самого початку

Компанія Lucky Seed пропонує насіння різних сортів кабачків, які тільки можуть зацікавити великі фермерства і звичайних господарів. Комфортні і вигідні умови продажу приваблюють багатьох клієнтів.

Перевагами співпраці з компанією є оперативна доставка по всій Україні. На будь-які питання фінансового характеру та по оформленню замовлення відповіді дадуть компетентні менеджери.

Назад до списку