Публікації

Зелень на підвіконні

Зелень споживають практично всі, адже вона дуже корисна для здоров'я. За допомогою різних трав можна надавати їжі неперевершений смак та аромат. Популярність продукту впливає на ціну. Деколи пучок зелені обходиться в чималеньку суму. Звісно ж, багато хто бажає самостійно вирощувати її у великій кількості, щоб рвати скільки завгодно в будь-який час. У цій статті ми розповімо, як зробити це реальністю.

Перець на підвіконні

Вирощування перцю у вазоні – чудове рішення. Ця рослина дуже гарно цвіте, вона стане прекрасним елементом декору навіть у холодну пору року. Її плоди насичені вітамінами. Ви зможете вживати овоч одразу ж після зривання, отримуючи максимум корисних речовин.

Вирощування моркви вдома

Не у всіх є можливість мати власну дачу або заміський будинок з ділянкою, де можна самостійно вирощувати моркву та інші овочі. Але сьогодні це не проблема. Багато хто примудряється займатися вирощуванням моркви навіть на балконі. Насправді це доволі просто. Необхідно вибрати хороший сорт моркви, правильно її посадити, доглядати. Морква є невибагливою овочевою культурою, так що виростити її і отримати хороший урожай у себе вдома буде неважно.

Вирощування полуниці вдома

Мало хто відмовиться поласувати соковитою смачною полуницею. Але далеко не всі хочуть купувати ягоди сумнівної якості. Якщо ви живете у квартирі і не маєте можливості вирощувати полуницю на власній дачній ділянці, можна успішно робити це на балконі. Для цього треба вибрати відповідні сорти рослини, організувати хороші умови для її розвитку і забезпечити відповідний догляд. Небагато роботи, зусиль, часу – і вже скоро стигла полуниця порадує всіх домашніх.

Гарбуз: користь від вживання і протипоказання

В кінці вересня або початку жовтня на городах вистигає королева овочів - гарбуз. Багато хто любить її за помаранчевий колір, який дарує чудовий настрій і за відмінний смак, що задовольняє запити справжніх гурманів. Не дарма саме її Шарль Перро вибрав в якості карети для Попелюшки, а на заході овоч використовують як аксесуар до святкування Хеллоуїна. Для дачників - це культура, яка дає великі врожаї і не вимагає особливого догляду. До того ж овоч відмінно зберігається до настання теплого періоду, тому стравами з гарбуза можна насолоджуватися всю осінь і зиму. Гарбуз настільки багат корисними елементами, що її по праву можна вважати…

Хрусткі і ароматні огірочки на зиму

З настанням заготівельного періоду, коли овочі вже дозріли на грядках і продаються на ринку за прийнятною ціною, перед господинями постає питання про те, що саме законсервувати на зиму. Огірки - це найбільш ходовий продукт на столі в холодний період. Вони гарні в якості закуски і просто незамінні в салатах. Корнішони, закупорені в півлітрові банки, стають окрасою столу. Вони радують домочадців і гостей чудовим смаком і ароматом.   Надійний спосіб консервування Якщо ви ніколи не готували запаси на зиму, зокрема, не закатували огірки, ми розповімо, як зробити це правильно. Наведений спосіб позбавить вас від «вибухів» банок, а дивовижний смак заготовки не…

1 2 3 15 16 17 >>