У зв'язку з ситуацією, що склалася, ми не можемо працювати в повному обсязі. Наше насіння можна знайти в магазинах: Супермаркет насіння, Агролайф, Імперія Насіння.

Капуста. Вирощування в теплиці

Найбільш ефективний спосіб отримати хороший урожай є найпростішим. Тому капуста в теплиці і вирощується, тому що в таких умовах за нею легше доглядати. Овоч відноситься до вимогливих культур, для яких створюються певні умови. Тому підготовка до посадки повинна бути відповідною, інакше про багатий врожай можна забути.

Багато дачників вирощують різні сорти рослини, застосовуючи давно випробувані способи. Визначити, чи дасть урожай капуста в теплиці, можна за розміром насіння. Чим вони більші, тим краще – таким правилом керуються городники. Вибір сортів має велике значення, адже не кожен дасть потрібну розсаду в парниках. Тому підбираються насіння, спеціально виведене для теплиці.

Перші кроки до хорошого урожаю

Підготовка до посадки починається з приготування грунту, для чого використовується проста родюча земля. Її змішують з попелом і звичайним торфом, інакше посіви можуть не прорости. Вирощування розсади залежить від часу, коли насіння висадили в грунт. Так як капуста розрізняється за термінами дозрівання, то існують три різних сорти:

  • ранній – сіють з березня до середини квітня;
  • середній – висаджують всю другу половину місяця;
  • пізній – відправляють в землю аж до травня.

Збираючись вирощувати будь-який сорт капусти в полікарбонатній теплиці, насіння потрібно підготувати. Їх обробляють, опускаючи в нагріту воду, а потім вимочують в особливому розчині.

Оброблене насіння висаджують в окремі горщики до появи перших листочків. Посадці всіх сортів капусти у підготовлену теплицю передує період загартовування сходів. За кілька днів до цього температуру в приміщенні знижують до +16 градусів вдень, а вночі до +12 °С, а також постійно провітрюють.

Рекомендується садити розсаду капусти в будь-яку теплицю через 56–60 днів після того, як з'явилися перші сходи. Температура грунту при цьому повинна бути не менше +20 градусів. Дотримуючись правил догляду, періодичного поливу рано вранці, введення підживлення, дачники завжди отримують хороший урожай.

На допомогу городникам

Але багато залежить і від того, де і які насіння були придбані. Компанія Lucky Seed пропонує якісну і перевірену продукцію. Вже багато років фермери купують посівні матеріали у нас, користуючись знижками і спеціальними пропозиціями.

Вирощування капусти в теплиці – популярний метод, завдяки якому вдається зібрати нечувані врожаї корисного овоча. У каталозі представлені насіння всіх відомих сортів рослини. Дізнатися подробиці придбання і доставки в Україну можна у менеджерів. 

Назад до списку