У зв'язку з ситуацією, що склалася, ми не можемо працювати в повному обсязі. Наше насіння можна знайти в магазинах: Супермаркет насіння, Агролайф, Імперія Насіння.

Дуже смачний запечений фарширований перець.

Фарширований перець в духовці - один з варіантів приготування болгарського перцю

 При виборі перцю слід враховувати деяку його особливість. Перш за все, овоч повинен бути правильної форми, без різних дефектів поверхні. М'ясисті великі плоди надають страві солодкуватий присмак. На думку дієтологів, найбільш корисними є плоди червоного кольору, так як в них містяться лікопін, антиоксиданти і рутин.

Перейдемо безпосередньо до рецепту перцю фаршированого м'ясом і рисом

Складові:

Заморозка 1126 (10) (1)

  • болгарський перець - 10-12 шт.,
  • м'ясний фарш (свинина + яловичина) - 400 г,
  • рис - 1 ст.,
  • морква - 1 шт.,
  • рослинна олія,
  • часник - 2-3 зубчики,
  • кріп - 1 пучок,
  • помідор - 1-2 шт.,
  • цукор - 1/4 ч. л.,
  • паста томатна - 1 ст. л.,
  • цибуля ріпчаста - 2 шт.,
  • спеції,
  • сіль.

Інгредієнти для соусу:

  • паста томатна - 3 ст. л.,
  • сметана - 200 г,
  • вода - 1 ст.

Спосіб приготування

 Болгарський перець ретельно вимити. Насіннєву коробку акуратно, щоб не поламати стручки, вирізати. Рис добре промити і відварити в підсоленій воді до напівготовності. Моркву очистити, вимити і натерти на крупній тертці. Ріпчасту цибулю очистити, дрібно нарізати. У сковороді на рослинному маслі злегка обсмажити цибулю і моркву, остудити. У глибокій мисці з'єднати м'ясний фарш, відварений рис і обсмажені цибулю і моркву. М'якоть свіжого помідора натерти на тертці і додати в начинку. Часник пропустити через прес, зелень дрібно порубати і також додати в фарш. Все добре перемішуємо, солимо, перчимо. Отриманою масою начиняємо підготовлений перець.

 Деко змащуємо маслом і викладаємо на нього фарширований перець. Далі готуємо соус. Для цього томатну пасту з'єднуємо зі сметаною, розмішуємо і розводимо водою до потрібної консистенції. Додаємо сіль і спеції. Духовку розігріваємо до 200 і ставимо в неї деко, запікаємо 15 хвилин. Після цього температуру духовки зменшуємо до 160, заливаємо перець соусом і продовжуємо запікати. Приблизно через годину блюдо буде готово. Запечений перець викладаємо на тарілку сервіровки, поливаємо соусом і посипаємо зеленню.

 

Назад до списку