У зв'язку з ситуацією, що склалася, ми не можемо працювати в повному обсязі. Наше насіння можна знайти в магазинах: Супермаркет насіння, Агролайф, Імперія Насіння.

Насіння цибулі ріпчастої Форум / Forum

Цибуля Форум/Forum 95
Фасовка Ціна К-сть Сума
1000 насінин
29 грн.
29
0 грн.
2500 насінин
43 грн.
43
0 грн.
10 000 насінин
177 грн.
177
0 грн.
100 000 насінин
1600 грн.
1600
0 грн.
250 000 насінин
4000 грн.
4000
0 грн.
Разом: 0 грн.
Заповнивши цю форму, з вами зв'яжеться наш менеджер для уточнення часу, способу доставки та оплати.
Цибуля Форум/Forum
Вкажіть дані для зв'язку з вами:
Опис
Технологія вирощування
Додаткова інформація
Отзывы (0)

Цибуля Форум

  • Пізньостиглий сорт цибулі.
  • Період достигання 110 - 120 днів
  • Цибулини щільні, гарної округлої форми.
  • Середня маса - 100 - 170 г.
  • Соковиті луски, білі, хрусткі, з гострим смаком. Сухі лусочки міцні, 3 - 4 шт., коричнево-бронзового кольору.
  • Стійкий до стрілкування
  • Рекомендована густота стояння - 800 тис./га.

Хороший грунт для вирощування цибулі це легкі суглинки, супіски, нейтральні або слаболужні грунту. Попередниками лука можуть бути чорний і зайнятий пар, рання капуста, огірки, томати, картопля, бобові. Вирощувати цибулю на те е місці найкраще через 3 роки на легких ґрунтах, а на важких через 5 років.

Оскільки цибуля росте дуже повільно в початковій фазі розвитку, його коренева система слабо розвинена і поверхнево розташована, бур'яни в цей момент можуть істотно знизити продуктивність, і тому обробіток ґрунту необхідно починати відразу після збирання попередника.

Цибуля ріпчаста це одна з найбільш вимогливих овочевих культур до живильного і водного режиму. Найбільш ефективним вважається поєднання органічних і мінеральних добрив, а також комплексних мікродобрив.

Лук дуже чутливий до засмічення. Також на врожай цибулі впливають шкідники. А небезпечним шкідником будуть цибулева муха, трипси. Говорячи про захворювання, то це переноспороз (несправжня борошниста роса), яка сильно проявляється у вологу погоду.

Цибуля Форум – це золотистий сорт, який дає багатий врожай. Він відрізняється хорошими смаковими якостями. Ціна на насіння цибулі Форум – від 12 гривень. Завдяки тому, що вартість невисока і врожай хороший, сорт і став популярним в Україні.

Насіння зберігається від 6 до 8 місяців, тому купити його можна в будь-який час року.

Компанія Lucky Seed пропонує купити насіння цибулі Форум в Україні за невисокими цінами. Точну вартість можна подивитися на сайті. Продаж здійснюється двома способами – ви можете оформити замовлення на сторінці або забрати зі складу. Доставка відбувається по всій країні.

Як отримати хороший врожай

Процес досить простий. Спочатку насіння цибулі Форум потрібно підготувати, тобто проростити посадковий матеріал (замочити на 3–5 днів). Завдяки цьому врожай швидше зійде, буде стійким до хвороб і несприятливих погодних умов.

Землю перед посівом потрібно полити. Насіння висаджують в неглибокі борозни. Відстань між ними може бути невеликою, але в такому випадку проріджування має відбуватися досить часто. Борозни накривають тонким шаром землі, посипають перегноєм.

Після того як цибуля зійшла, її необхідно прорідити, тобто прибрати слабкі рослини. Відстань між цибулинами, які залишилися, не повинна бути менше 1–2 сантиметрів. Друга проривка проводиться через 2–3 тижні, а ще через два – третя. Не слід забувати і про розпушування, полив землі, видалення бур'янів.

 

Отзывы

Оставить отзыв
ФИО *
Телефон
E-mail *
Ваше сообщение *