Смачний рецепт від справжніх гурманів!

Перець солодкий LS 1 126 F1 - ідеальний вибір для цільноплідного заморожування. Краще рішення для переробників.

Перець солодкий - скоростиглий гібрид відкритої і закритої системи вирощування.

Має відмінні смакові якості, за що і завоював місце лідера продажів.

Є популярним сортом з відмінними даними для обробітку цього овоча.

Пропоную розглянути цей гібрид докладніше.

 

загальні характеристики

Гібрид солодкого перцю LS 1126 F1 є культурою з ранніми термінами дозрівання. Українська торгов марка «Lucky Seed» представляє величезний вибір насіннєвого садивного матеріалу представленого на сайті, де продукція розділена на категорії для зручного пошуку.

Вирощуючи цей сорт перцю від «Lucky Seed», ви отримуєте високі врожаї плодів високої якості:

1) гідності сорти:

технічна стиглість настає через 55-65 днів, біологічна варіюється від 70 до 75 днів (від висадки розсади);
він стійкий до ряду захворювань, толерантний до фузаріозу і вертецілузу;
прекрасний в зовнішньому вигляді. Має середню форму куща. Його великі листи мають властивість захищати плоди від спеки, перешкоджаючи утворенню сонячних опіків;
особливою відмінною рисою сорту є однорідність плодів на всіх ярусах плодоношення;
добре характеризує себе до різних видів грунтів, але високопродуктівен на легких, поживних грунтах;
транспортабельний з тривалим терміном зберігання;
володіє відмінними смаковими якостями.
2) плоди

мають конусоподібну форму, 2-3 камерні;
в технічній стиглості - колір слонової кістки, біологічної - червоного кольору;
товщина стінки перикарпия 6-8 мм;
середня маса плоду 90-110 грам:
найкращий сорт для цільноплідного заморожування. Познайомившись з цим сортом раз, Ви більше ніколи не станете шукати сорт солодкого перцю для заморозки.
відмінний сорт для використання в кулінарії. Він гарний у свіжому вигляді, а також чудовий для консервування. Його товсті, соковиті стінки перикарпия шикарно підходять для приготування страв на грилі.
Ми пропонуємо вам спробувати цей перець в кулінарії. Приготувати страву на грилі на нашу рецептом.

 

Солодкий перець на грилі з начинкою

Перець на грилі вважається гарним стравою. Його підсмажений вид із застосуванням різного забарвлення перцю прекрасно вписується як святкове блюдо. І не важливо в яких умовах воно приготоване, будь то на вулиці або в домашніх умовах. Має корисні смаковими якостями, а при використанні начинки є ситним повноцінним стравою.

 

Необхідні інгредієнти:

- соковитий солодкий перець

- курячий фарш або дрібно нарізане м'ясо

- цибуля ріпчаста, морква, часник

- оливкова олія

- сіль за смаком, перець мелений духмяний, лавровий лист і зелень

 

Спосіб приготування:

Подрібнити куряче м'ясо на дрібні шматочки або взяти підготовлений фарш додавши в нього нарізану цибулю. Моркву натріть на крупній тертці (рекомендуємо цибулю і моркву використовувати у великій кількості). Приправте начинку часником, сіллю за смаком, запашним перцем і подрібненим лавровим листом;
Підготувавши перець (помивши, видаливши середину) нафаршіруйте його невеликою кількістю підготовленої начинки, залишивши трохи вільного місця.
Підготовлені перчин натираємо оливковою олією і відправляємо на гриль для запікання.
На замітку: натерши перець маслом, Ви позбудетеся від лопнули перчин під час приготування. При цьому зберігши його барвистий вид.

Час запікання 15-25 хвилин до золотистого кольору.

Приготований перець на грилі не втрачає корисні властивості. Достаток поживних речовин зберігається. Приготувати перець на грилі можливо в будь-який час року. Він вишукано виглядатиме на святковому столі, маючи унікальний пікантним запахом привертаючи до себе увагу домочадців і гостей.

Перець можна використовувати в поєднанні з іншими овочами, також застосовувати різні види начинок як морські, так і солодкі, поєднуючи між собою неповторні смакові напрямки.

Прекрасний овоч для заміни важких м'ясних страв в різні пори року. Дуже добре підходить для дієтичних страв.

Вирощують, готуйте різні страви із застосуванням даного сорту, отримуйте море задоволення споглядаючи приготовані страви на ваших святкових столах.

Назад до списку