У зв'язку з ситуацією, що склалася, ми не можемо працювати в повному обсязі. Наше насіння можна знайти в магазинах: Супермаркет насіння, Агролайф, Імперія Насіння.

Посадка моркви під зиму

В користі споживання моркви не сумнівається ніхто. У цьому овочі міститься велика кількість вітамінів і мінералів, необхідних для забезпечення нормального функціонування організму людини. Отримати їх якомога раніше після довгих холодів допоможе посадка моркви під зиму. Ранні коренеплоди добре сходять, швидко ростуть. Вже незабаром можна буде порадувати себе і близьких свіжими вітамінами.

Основні рекомендації

Багатьох городників хвилює питання, як посіяти моркву під зиму, щоб вона принесла відмінний урожай. Фахівці рекомендують для початку вибрати місце для висаджування оранжевого овочу.

Ділянка повинна бути:

  • рівною;
  • висвітленою;
  • прогрітою;
  • захищеною від вітру.

Для хорошого врожаю, перш ніж здійснити посів моркви під зиму, слід враховувати, що росло на ділянці до цього. Деякі культури, наприклад, петрушка, кріп, селера забирають з ґрунту багато мінералів, мікро- і макроелементів. Допускається сіяння насіння в ті місця, де раніше росли капуста, картопля, огірки, помідори, кавуни. Ґрунт, перед тим як буде висаджуватися морква під зиму, обов'язково повинен бути перекопаний і розпушений. Ці нехитрі правила допоможуть отримати хороший урожай коренеплодів.

Коли сіяти моркву під зиму? Відповідь залежить від клімату місцевості і погоди. Рекомендується садити овоч при настанні холодів. Температура повітря повинна бути в межах 0–2 °C. При більш високих показниках насіння може зійти раніше. Це загрожує вимерзанням і втратою врожаю, коли похолодає.

Як вибрати посівний матеріал?

Посадка моркви під зиму вимагає ретельного підходу до підбору насіння. Клімат в Україні нестійкий. Не всі сорти здатні витримати суворі умови перепадів температур і дати хороший урожай. Компанія Lucky Seed пропонує купити стійке до холоду середньо- і скоростигле насіння моркви власної селекції.

З нами ви отримуєте наступні переваги:

  1. Насіння ідеально адаптоване до вітчизняних кліматичних умов і ґрунту.
  2. Продукція проходить ретельну перевірку на якість.
  3. Всі сорти моркви нашої селекції мають відмінний смак.
  4. Зробити замовлення на будь-який посівний матеріал можна через інтернет.

Сумніваєтеся у виборі? Професіонали компанії завжди готові прийти на допомогу, проконсультувати і відповісти на питання. Доставка здійснюється по всій Україні. З умовами можна ознайомитися на сайті або уточнити у менеджера в телефонному режимі.

Назад до списку