У зв'язку з ситуацією, що склалася, ми не можемо працювати в повному обсязі. Наше насіння можна знайти в магазинах: Супермаркет насіння, Агролайф, Імперія Насіння.

Зимовий посів овочів

Щоб отримати ранній врожай, досвідчені фермери вдаються до старих перевірених способів. Наприклад, посів культур під зиму, завдяки якому можна економити значну частину часу навесні. Адже насіння перебуває уже в землі, тому обробляти його не потрібно. Одразу після збору стиглих плодів господарі заново висаджують скоростиглі сорти.

Таким чином, озимий посів багатьох овочів і зелені забезпечує сім'ю додатковим врожаєм. Але потрібно знати, що, де і коли садити, щоб результат справдився сподіванням.

Що потрібно знати?

Зимовий посів овочів має і певні мінуси, про які необхідно знати заздалегідь. Найголовнішими нюансами даного методу є:

  • деякі культури можуть зацвісти або піти в стрілку;
  • ранній врожай довго не зможе зберігатися;
  • виникає складність з визначенням термінів посадки;
  • непросто вгадати, яка зима наступить: холодна або тепла.

Ретельна підготовка допоможе в даній ситуації. Наприклад, мульчування покаже особливо хороші результати, якщо в процесі використовують гілки хвойних дерев. Але що дійсно може забезпечити багатий врожай – це якісний підбір сортів.

Перелік рослин, придатних для зимнього посіву, не так уже й короткий. Маючи бажання, можна таким же способом виростити і деякі квіти. Але господарі надають перевагу зимньому посіву таких овочів:

  • буряків;
  • моркви;
  • редису;
  • цибулі.

Не варто забувати і про зелень: салат, шавлія, щавель. Потрібно як слід вибрати час і місце для зимової висадки. Посів проводять при появі добрячих холодів, а ділянки доглядають прогріваючи і стежачи, щоб вода не застоювалась навесні.

Швидка допомога в садівництві

Вирішити проблему пошуку відповідного матеріалу допоможе компанія Lucky Seed, яка спеціалізується на вирощуванні та продажу насіння. У розділі представлені різні сорти овочів, придатних для зимового посіву.

Матеріал пропонується високої якості, оскільки відбувається довгий процес очищення і перевірки. Доставка здійснюється по всій Україні, детальніше можна дізнатись у менеджерів. Задайте їм всі запитання по оплаті і придбанні товару.

Назад до списку