У зв'язку з ситуацією, що склалася, ми не можемо працювати в повному обсязі. Наше насіння можна знайти в магазинах: Супермаркет насіння, Агролайф, Імперія Насіння.

Кому рекомендовано регулярне вживання |Lucky Seed

Цибуля — рослина, здавна відома не тільки своїми смаковими якостями, але й корисними властивостями. Собою ця культура являє коренеплід округлої або овальної форми із зеленим бадиллям та характерним запахом, який визначається його ефірними маслами. Плоди цього овочу, як і зелень, широко використовують в кулінарії та не тільки. Корисні властивості цибулі роблять її популярною у народній медицині. Харчова цінність цієї культури досить велика, коренеплоди і бадилля багаті на мікроелементи й інші корисні речовини.

Кому рекомендовано регулярне вживання

Корисні речовини, що містяться в цьому овочі, згубні для різних вірусів і сприятливо впливають на імунну та серцево-судинну системи. Його використовують для лікування застудних захворювань, варикозного розширення вен, профілактики ожиріння і протиракової терапії.

Нажаль, цибуля має і ряд протипоказань до вживання. До таких відносять захворювання шлунково-кишкового тракту і нервової системи. Вживання в їжу цього коренеплоду викликає стимуляцію травних залоз, що може мати негативні наслідки.

Корисні властивості цибулі для організму людини вже давно доведені, але, як і будь-який інший овоч, вона вимагає помірного вживання.

Вирощують такі коренеплоди в теплицях чи відкритому ґрунті. Технологія розведення ріпчастої цибулі досить проста, але для отримання хорошого результату потрібен регулярний догляд і дотримання базових вимог.

Компанія Lucky Seed вже тривалий час реалізує якісний насіннєвий матеріал в Україні. У нас ви знайдете широкий асортимент різних сортів ріпчастої цибулі:

  • скоростиглі;
  • середньостиглі;
  • гострі;
  • солодкі і багато інших.

Ми гарантуємо якість продукції, що реалізовується, і впевнені, що наше насіння подарує вам багатий урожай.

Назад до списку