У зв'язку з ситуацією, що склалася, ми не можемо працювати в повному обсязі. Наше насіння можна знайти в магазинах: Супермаркет насіння, Агролайф, Імперія Насіння.

Заморожування – найкращий спосіб збереження овочів.

  Заморожування – найкращий спосіб збереження овочів. При заморожуванні найменші втрати смакових і корисних якостей. Заморожені овочі майже до наступного врожаю зберігають свій смак, аромат і корисні речовини.

 В цій публікації ми поговоримо про заморожування томатів.

 З нашого асортименту гібридів найкращий вибір для заморожування, це томат Техас F1  і томат Кінг F1. Плоди цих гібридів мають міцну, щільну структуру, відмінні смакові якості та високий вміст сухих речовин.  Ці томати ідеальні для заморожування, і заморозити їх можна трьома способами. Спочатку стиглі плоди потрібно добре вимити і витерти насухо, а тепер -

I й спосіб заморожування – кружальцями. Викласти кружальця на піднос встелений кулінарною плівкою і заморозити. Заморожені кружальця скласти в пакет і на зберігання.

2 й спосіб заморожування – кубики. Опустити томати на 2-3 хвилини в окріп, потім відразу в холодну воду, зняти шкірку, порізати томати кубиками. Заморожувати в контейнері.

3 й спосіб заморожування – свіжий  сік. Зняти шкірку як у попередньому варіанті, змолоти томати блендером, розкласти у порційні контейнери і заморозити. Ідеальний варіант заморожування томатів для тих, хто любить заправляти свої страви свіжими томатами.

 

Назад до списку