У зв'язку з ситуацією, що склалася, ми не можемо працювати в повному обсязі. Наше насіння можна знайти в магазинах: Супермаркет насіння, Агролайф, Імперія Насіння.

Як вибрати насіння для вирощування огірків

Огірки - одні з найпопулярніших дачних овочів. Вирощують їх успішно і в домашніх умовах, на балконах і лоджіях. Ви теж мрієте про багатий врожай огірків? Тоді будьте уважні при виборі насіння. Від їх виду і якості безпосередньо залежить, скільки овочів ви зберете в результаті.

Де придбати посадковий матеріал, який дозволить виростити Огірок Меренга, Альянс або Еколь? Таким товаром вас забезпечить компанія «Фермер Центр». В її віртуальних каталогах на luckyseed.ua представлені десятки видів насіння. Ціна на всі типи посадкового матеріалу встановлена ​​адекватна - кожен бажаючий може замовити тут потрібну йому продукцію. Треба тільки визначитися з відповідним видом насіння. Як же не заплутатися в їх різноманітності?

Зимова пора - найзручніший час для неспішного пошуку насіння для майбутньої розсади. Тому не оцінюйте посадковий матеріал в поспіху за зовнішнім виглядом пакетика. У вас є можливість детально вивчити кожен сорт огірків.

Постарайтеся не повторити помилки, якої припускаються багато дачників. Вони, помітивши на пакеті з насінням позначення «F1», відразу відкладають його в сторону, вважаючи, що дані сорти огірків є чимось синтетичним. Так, насіння виведені штучно вченими і відносяться до категорії гібридів. Про це і повідомляє маркування. Однак це не робить їх поганими або не екологічні. Навпаки гібриди приносять більший урожай, успішно протистоять хворобам. Для цього їх і виводили дослідники - їх завданням було поліпшити якість посадкового матеріалу. Тому не поспішайте відмовлятися від насіння F1 до яких, до речі, і відносяться сорти Меренга, Еколь і ряд інших. Саме вони порадують вас багатим урожаєм.

Що означає термін «партенокарпические»? Він говорить про те, що рослини не потребують запилення. Тобто, якщо ви шукайте насіння для теплиць або балконів, куди навряд чи залетять комахи, то замовляйте саме такі партенокарпические - даний посадковий матеріал представлений і в каталогах на fermercenter.com. Він зможе забезпечити вас багатим урожаєм і без втручання комах.

Зверніть увагу, що не варто експериментувати і сіяти поруч з партенокарпические насінням бджолозапильний. Звичайно, цілий ряд гібридів ніяких не реагує на комах і запилення. У цьому випадку ніяких ризиків немає. Але є і такі партенокарпические насіння, у яких після природного запилення почнеться деформація плодів.

Назад до списку